設為首頁|收藏本站|
登錄 /立即註冊 /找回密碼

• 論壇首頁BBS
  • 遊戲公告
  • 活動公告
  • 遊戲介紹
  • 檔案下載
  • 贊助說明
  • 遊戲客服
伊托天堂»論壇首頁伊托天堂182 › 遊戲公告"› YEMAO тактичний ліхтар
返回列表 發新帖
查看: 39|回復: 0

YEMAO тактичний ліхтар

[複製鏈接]
JefferyPeady
JefferyPeady 當前離線
積分
562
查看詳細資料

184

主題

0

回帖

562

積分

高級會員

Rank: 4

高級會員, 積分 562, 距離下一級還需 438 積分

高級會員, 積分 562, 距離下一級還需 438 積分
積分
562
  • 發消息
發表於 5 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
Вітаю спільноту

Хочу поділитися крутим відкриттям, бо натрапив для себе професійний ліхтар YEMAO, який виявився набагато кращим, ніж думав. Раніше користувався різними брендами, але або ламались після кількох місяців. А от YEMAO — це вже інший рівень. Корпус водозахищений, можна брати навіть у дощ. Світло — потужне, яскраве, рівномірне. Особливо сподобалось, що YEMAO працює на акумуляторі великої ємності. Є USB зарядка. Для мене це плюс, бо часто користуюсь у гаражі. Якщо коротко — це потужний пошуковий ліхтар, який реально вартий уваги. Має кілька режимів світла. YEMAO ліхтар USB зарядка — зручно, бо можна зарядити прямо в машині. Я купував YEMAO ліхтар купити Україна зараз просто, бо є гарантія і офіційна упаковка. До речі, бачив, що в багатьох магазинах зараз акції, тому хто шукає хороший ліхтар — раджу не тягнути.

Ще кілька переваг, які помітив сам: – яскравість реально висока — видно все навіть на великій відстані; – акумулятор тримає заряд довго — до 10 годин роботи; – компактний, але дуже потужний. Якщо шукаєте щось якісне — YEMAO ліхтар інтернет магазин — це оптимальний варіант. Не дивіться, що бренд не такий розкручений, бо за свої гроші він дає максимум. YEMAO ліхтар з акумулятором — це зручно, надійно і сучасно. Я вже подумую взяти запасний — бо ці речі мають властивість зникати. Тож кому треба ліхтар на всі випадки життя, рекомендую професійний ліхтар YEMAO. Перевірено на практиці — реально працює.

https://bailong-police.com.ua/product/dalnobiynyy-likhtar-yemao-ym-g646-4000lm-chokhol-blok-zhyvlennia/
回復

使用道具 舉報

返回列表 發新帖
高級模式
B Color Image Link Quote Code Smilies
您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 立即註冊

本版積分規則

積分 0, 距離下一級還需 積分
返回頂部